Gevulde tomaten

2014-05-27
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 50m

Gevulde tomaten uit de oven, heerlijk gevuld met ei, basilicum, ui, broodkruim en kaas.

Ingredienten


• 1 ei
• 4 tomaten
• 1 kleine rode ui, heel fijn gesnipperd
Pancoating (webshop)
• 1 ½ eetlepel geraspte 20+ kaas
• 1 eetlepel basilicum, fijn gesneden
• 1 sneetje volkoren brood
• Versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op175°C. Snijd van de bolle kant van de tomaten een kapje af en hol de tomaten met een theelepel uit. Bestrooi de binnenkant met zout en peper en laat de tomaten 5 minuten omgekeerd op keukenpapier uitlekken. Verkruimel het sneetje brood met korst (evt. in de keukenmachine) heel fijn. Meng het broodkruim met de ui, basilicum en geraspte kaas. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Dep de binnenkant van de tomaten voorzichtig droog met wat keukenpapier en zet ze in een met pancoating ingevette ovenschaal. Klop een ei los en giet in elke tomaat een beetje ei. Bedek het ei met een dikke laag broodkruim. Spray er wat pancoating over. Bak de tomaten in de oven in 30 minuten goudbruin en gaar.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *