Geroosterde paprika met tomaat en groene kruiden

2014-06-04
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Heerlijke paprika met tomaat en groene kruiden uit de oven, met dressing.

Ingredienten


• 1 groene paprika
• 1 rode paprika
• 2 tomaten
Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel dressing Kesbeke (webshop)
• 1 sjalot
• ½ eetlepel citroensap
• 1 teentje knoflook
• 1 takje peterselie
• 1 takje koriander
• Mespuntje komijn

Bereidingswijze

Paprika’s in een ovenschaal leggen. Beetje water toevoegen en wat pancoating op de paprika’s sprayen. In de oven onder de grill in een kwartiertje zwart laten blakeren. Als ze verkleuren, uit de oven halen en in een gesloten plastic zak verpakken,zodat het zwartgeblakerde vel los komt. Paprika’s onder de kraan van het vel ontdoen en in stukjes snijden. Intussen tomaten onderdompelen in kokend water en ontdoen van vel. Vruchtvlees in stukjes snijden. Sjalot en knoflook snipperen en op smaak brengen met citoen ,komijn, zout, peper en kesbeke. Tomaat en paprika omscheppen in de dressing en garneren met de takjes koriander en peterselie.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *