Geroosterde aardappels met koriandersalsa

2014-06-04
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Heerlijk geroosterde aardappels met currypasta en koriandersalsa.

Ingredienten


• 100 gram Roseval aardappels
• 1 kleine rode ui
Pancoating (webshop)
• 0,50 theelepel(s) citroensap
• ½ zakje verse koriander
• 1 theelepel currypasta (namjai)
• Mespunt sambal
• Zout

Bereidingswijze

Aardappels onder stromend water schoonboenen en in lengte halveren. In pan met ruim water en zout aardappels in ca. 12 minuten bijna gaar koken. In kopje currypasta en pancoating door elkaar roeren. Ui pellen en heel fijnhakken. Koriander heel fijnhakken. In een schaaltje de ui, koriander, citroensap, sambal en zout naar smaak door elkaar scheppen. Grillpan voorverwarmen tot gloeiend heet. Aardappels afgieten en even laten uitdampen. Snijvlakken bestrijken met de currypasta en aardappels met snijvlak op grillpan leggen. Aardappels in ca. 5 minuten mooi bruin roosteren, halverwege keren. Op twee borden leggen en koriandersalsa erop en ernaast scheppen. Lekker met kip uit de oven.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *