Gebakken aardappels uit de oven

2014-06-11
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 45m

Heerlijke gebakken aardappels uit de oven voorzien van tijm, peper en zout.

Ingredienten


• 100 gekookte en afgekoelde aardappels
Pancoating (webshop)
• ¼ teentje knoflook, gehakt
• Peper en gemalen zeezout
• Tijm, vers of gedroogd

Bereidingswijze

De bereidingstijd van dit recept is exclusief het schillen, koken en afkoelen van de aardappels. Het beste is om aardappels een dag van te voren te koken en in de koelkast te zetten. Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een vuurvaste ovenschaal en spuit deze in met pancoating. Snij de koude aardappels in blokjes. Hak de knoflook fijn. Doe de aardappels met de knoflook in de ovenschaal. Bestrooi de aardappels met tijm, peper en zeezout. Meng alles even door elkaar zodat de kruiden goed verdeeld zijn. Spuit nog even een laagje pancoating over de aardappels en schuif de schaal in de oven voor gedurende 30 minuten. Tussentijds met een lepel de aardappels omscheppen zodat ze rondom bruin worden.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *