Creoolse Saus

2014-06-19
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 10m

Deze pittige Creoolse saus smaakt heerlijk bij uw stukje vlees of bij bijv. een pastagerecht.

Ingredienten


• ¾ gepelde tomaat
• ¼ glas droge witte wijn
• ¼ groene paprika
• ½ teentje knoflook
Pancoating (webshop)
• ¼ rode Spaanse peper
• ¼ blik tomatenpuree
• ½ ui
• Zout

Bereidingswijze

Pel de ui en snipper deze. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes van de paprika en Spaanse peper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Verhit de Pancoating en fruit hierin de uien, paprika en Spaanse peper. Pers de knoflook erboven, voeg de in stukjes gesneden tomaten, de tomatenpuree en de witte wijn toe. Roer alles tot een pittige saus.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Surinaamse kippensoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Marokkaanse dip

  • Warme appelbol

    Appelbol

  • meloen met kwart en aardbeien

    Meloen met kwark en aardbeien

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Vruchtensorbet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *