Champignon-bloemkool ragout

2014-06-27
Champignon-bloemkool ragout
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Een lekkere ragout die bij iedereen zeker in de smaak zal vallen: champignon-bloemkool ragout.

Ingredienten


• 100 gram kipfilet
• 1/2 bloemkool
• 1/2 bouillonblokje
• Campina kookroom light
• ½ doosje champignons
• 1 gesnipperde ui
Pancoating (Webshop)

Bereidingswijze

Bak de fijngesneden kipfilet en de gesnipperde uitjes gaar in de Pancoating met toevoeging van wat zout en peper. De helft van het doosje champignons in plakjes snijden en mee laten bakken. Afblussen met een 1/2 kopje water en 15-20 min. laten sudderen. De andere helft van de champignons wordt samen met de bloemkool gekookt in ruime hoeveelheid water met een bouillonblokje. Laat dit minimaal 20 minuten koken en haal dan de bloemkool en de champignons uit het water. Doe de champignons en de bloemkool in de blender of maal dit met een staafmixer tot een saus. Met het water uit de pan kun je de saus aanlengen tot het de gewenste dikte heeft. Voor een wat romigere smaak kun je een scheutje room toevoegen. Voeg de saus toe aan de gebakken kipfilet en champignons en laat het nog 5 min doorsudderen om wat in te dikken. Voorgerecht: een beetje ragout op een bedje sla (eventueel met wat rijst). Hoofdgerecht: rijst met broccoliroosjes overgoten met ragout.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Rijstschotel met garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Visovenschotel

Recipe Opmerkingen

Comment (1)

  1. gepost door Thecla Luijben Op 8 oktober 2014

    Het is redelijk wat werk om het te maken en het ziet er niet echt heel lekker uit maar smaakt erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *