Het Keto dieet

Sinds 2003 richt de methode van Total Body Balance zich al op koolhydraatarm eten. Deze succesformule heeft inmiddels al vele duizenden mensen geholpen een gezond gewicht te bereiken. Natuurlijk houden we nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je kunt dan niet om Intermitting Fasting (vasten) en het Ketogeen dieet heen. Ook daar gaat het om koolhydraten beperken zodat je meer vetten kunt verbranden. Dat sluit natuurlijk goed aan bij de visie van Total Body Balance. Daarom ben ik een proef gestart met een aantal mensen om te kijken hoe en of exogene ketonen kunnen ondersteunen bij de vetverbranding. 

Voor veel mensen is het helaas erg moeilijk om op de Keto manier de koolhydraten te beperken. Wil je Ketogeen gaan eten, dan kan je last krijgen van de zogenaamde Keto griep. Dit zijn afkickverschijnselen omdat je overschakelt van koolhydraatverbranding naar vetverbranding. Om deze klachten te voorkomen, maken wij gebruik van exogene ketonen van Prüvit. Een zakje met poeder dat je oplost in water en opdrinkt en waardoor je geen last van deze verschijnselen hebt. Binnen een uur komt je lichaam al in ketose, waar je normaal tussen de 5 dagen en 3 weken voor nodig zou hebben als je alleen Ketogeen eet.

De voordelen van het Keto dieet

  • minder honger
  • minder snaaizin
  • meer energie
  • meer focus
  • beter slapen
  • betere spijsvertering
  • mooiere huid, haren en nagels

 

Zou je graag het keto dieet willen proberen?

Ik ondersteun je graag bij het Keto dieet en wijs je graag de weg. Daarbij kun je gebruik maken van de producten van Prüvit om te zorgen dat je lichaam sneller omschakelt naar vetverbranding. Het is uiteraard ook leuker als je het samen met je partner, vriend of vriendin doet, zodat je elkaar kunt supporten, en afhankelijk van welk pakket je kiest, ook voordeliger. Als je interesse hebt, stuur me dan even een e-mail of bel 088 500 9000.

Call Now Button

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!