Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Gratis adviesgesprek

Reserveer je plek!

Gratis adviesgesprek: reserveer je plek!

Het begin van het succes is het moment waarop jij besluit dat de knop omgaat. Dat je voor jezelf en jouw gezondheid kiest. De dag waarop jij vindt dat het genoeg is geweest met die extra kilo’s die eraan plakken. 

Maak vandaag nog een afspraak om te starten met afslanken!

Ik leer je gemakkelijk op een gezonde manier eten, eigenlijk kan je het niet eens een dieet noemen. Je mag gewoon blijven eten maar wel de juiste dingen en in de juiste verhoudingen. Dat klinkt ingewikkeld maar is het helemaal niet. Je went er snel aan. Je hebt er geen speciale boodschappen voor nodig zoals chia zaad of andere superfoods. Gewoon normaal eten, suikervrij en vetarm. Gezonde recepten die je, zelfs in je drukke leven zonder dat het veel tijd kost, kunt koken. En je partner of gezin kan gewoon mee eten.

Wat kost het?

Het adviesgesprek is gratis. Besluit je te starten bij mij, dan bepalen we eerst je BMI. Op basis van je BMI kijken we hoeveel gewicht je zou moeten verliezen. We vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier afvalt en bespreken met jou hoeveel weken daarvoor nodig zijn. Je betaalt in ieder geval nooit meer dan € 30 per week.

Ik ben jouw stok achter de deur om je te motiveren en te helpen. Als jij ook last hebt van overgewicht, wacht dan niet langer: te dik, bel Dick! Het is tenslotte wel je gezondheid!
Ik zorg dat je blijvend resultaat kunt boeken!

Zoals ik al sinds 2003 met tienduizenden mensen met succes heb geholpen om af te slanken.