Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Gezond afvallen door normaal eten

Gezond afvallen door normaal eten, kan dat? Ja, zeker kan dat. Ik krijg als afslankcoach in mijn praktijk dagelijks mensen die hier naar vragen. Ze vinden het moeilijk om gezond te eten en goede keuzes te maken. En ik snap dat. Het is ook best een uitdaging om je voedingspatroon blijvend te veranderen. Want het betekent dat je op dieet gaat. En dat vinden velen niet leuk.

Gezond afvallen door normaal eten: hoe dan?

Gezond afvallen door normaal eten lukt beter als iemand je begeleidt. We zorgen dat je de juiste dingen eet. Er worden geen maaltijden overgeslagen of vervangen (met uitzondering van de start van je traject waarbij je een appeldag of een reset pakket neemt).

We kijken naar je eetmomenten gedurende de dag en de grootte van de porties. In combinatie met het doel dat je wilt bereiken, je streefgewicht, maken we daar een realistisch plan voor. Gezonde recepten gemaakt met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen.

Niks apart eten en een bordje voor jezelf moeten maken. Nee, gewoon mee-eten met het gezin of je partner. Weliswaar met wat aanpassingen die met name in de portiegrootte zitten en in wat je eet ( bijvoorbeeld volkoren rijst in plaats van witte). De recepten zijn gegarandeerd lekker en gemaakt met echt voedsel. Geen pakjes en zakjes. Mijn succesmethode is gebaseerd op suikervrij en vetarm eten.

Opnieuw leren eten

Natuurlijk is de start van je afslanktraject iets pittiger als je de C9 doet. Dat is nodig om even grote schoonmaak in je lijf te houden. Je reset je lijf voor een nieuw begin. Je eet gezond, met aangepaste portiegrootte. Daarna volgt de periode dat je wilt afvallen, deze is uiteraard wat strenger dan dat je op gewicht wilt blijven. Op het moment dat je het traject afgerond hebt, mag je natuurlijk af en toe best iets lekkers. Neem deze ongezonde dingen met mate. Je zult zien dat als je voor het overgrote deel volgens mijn methode blijft eten, je op gewicht kunt blijven en ook best een keertje kan zondigen. Geen probleem.

Ik ben ervan overtuigd dat het opnieuw leren gezond te eten de sleutel is naar blijvend succes. Want op gewicht blijven is de volgende uitdaging als je jouw streefgewicht wilt behouden. Veel mensen lukt dat eventjes en daarna vallen ze toch vaak weer in hun oude patronen. Door af te slanken met gewone voeding en daardoor opnieuw te leren eten zorg je voor blijvend succes.

Mocht je interesse hebben in mijn methode en benieuwd zijn hoe het werkt, kijk dan eens op wat anderen ervan vinden.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen