FB

Ik kom naar een infobijeenkomst!

Dick Sandbergen

Ja! Ik wil meer weten over de afslankmethode van Total Body Balance!

 

Ook voor afslanken geldt: de eerste klap is een daalder waard! Een infobijeenkomst bij Total Body Balance kan jouw eerste stap zijn naar een gezonder gewicht. Je hebt gehoord of gezien dat het werkt! Tijdens een infobijeenkomst kun je zelf vaststellen of de methode ook bij jou past. Je hoort precies hoe en waarom de afslankmethode van Total Body Balance werkt, wat het je kost en vooral wat het je oplevert!
Vul het aanmeldformulier rechts op deze pagina in en maak je keuze voor een vestiging en een datum. Je bent van harte welkom!

Een tipje van de sluier

Suikervrij en vetarm eten, met voedingssupplementen die het hongergevoel tegengaan, en met de persoonlijke begeleiding van Dick Sandbergen. Deze vier uitgangspunten vormen de afslankaanpak van Total Body Balance. Gewoon recht voor zijn raap: gezond minder eten, zonder rare diëten of ander gedoe. Omdat ieder pondje nu eenmaal door het mondje gaat. Bij vrouwen én bij mannen. Letterlijk duizenden mensen hebben al profijt gehad van deze manier om gezond af te vallen.

Wil je daar meer van weten? Voor jezelf of voor iemand uit je omgeving? 
Dan is er maar één advies: Schrijf snel in voor een informatiebijeenkomst. Je kunt kiezen uit diverse data en locaties. Die vindt je in het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina. En zo’n bijeenkomst is kosteloos! 
Snel doen dus!

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!