total body balance in de media

Familie Gillis: Massa is Kassa

Total Body Balance is te zien in de reality serie van de familie Gillis bij SBS 6. In de serie zien we dat Peter bij mij langskomt om af te slanken omdat zijn vriendin Nicol zich zorgen maakt over zijn gewicht. Hij heeft een stok achter de deur nodig en komt daarom regelmatig op controle om zijn overgewicht aan te pakken. Samen met mijn persoonlijke begeleiding hoopt Peter zijn streefgewicht te kunnen bereiken.

Bekend van tv: de afslankmethode van Total Body Balance

Al meer dan 17 jaar help ik mensen met afslanken. Door een combinatie van een stok achter de deur, vetarm en koolhydraat eten en ondersteunende voedingssupplementen heb ik al meer dan duizenden mensen geholpen met blijvend resultaat af te slanken. Mijn afslankmethode is geen tijdelijk trucje maar verandert je leven echt. Als je ervoor wilt gaan kan ook jij je ideale gewicht bereiken.

Afslanken met Peter Gillis

Wil jij net als Peter met mijn begeleiding afslanken? Afslanken kan zowel bij mij op locatie als op afstand, mocht je wat verder weg wonen. Meld je hieronder aan en ik neem snel contact met je op!

Nu 2 weken gratis bij een afslanktraject van 10 weken

Actie is wegens groot succes verlengd tot en met 30 september 2021 en alleen geldig voor nieuwe trajecten.    Peter Gillis afslanken

    Beeldmateriaal: © Peter Gillis/ Familie Gillis / SBS 6

    Call Now Button

    Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

    Gelukt! Dank je wel en fijne dag!