Spetterende jubileumacties

Om mijn jubileumjaar spetterend af te sluiten heb ik geweldige eindejaarsacties voor mijn oud klanten en voor nieuwkomers. Deze acties zijn uniek en doe ik eenmalig. Zorg dus dat je erbij bent!

 

Mega Actie voor oud klanten: 1 week gratis

Herstarters, dus oud-klanten, krijgen vanaf 13 november tot 28 februari 2019 de eerste week gratis als je opnieuw een afslanktraject (voor minimaal vier weken) bij me volgt. Daar valt onder de intake, begeleiding en de voedingssupplementen. Maar er is meer!

 

Neem iemand mee en krijg extra voordeel

Ben je een (oud) klant en breng je iemand aan die minimaal 4 weken begeleiding volgt, dan krijg je zelf per aangebrachte klant 1 week extra gratis begeleiding en de supplementen. Voorwaarde is wel dat de persoon die je aanbrengt, voor 28 februari 2019 start met zijn traject en dat die persoon nog niet eerder bij mij gelijnd heeft. Als de aangebrachte persoon eerder stopt, verrekenen we dat.

 

Speciale actie voor nieuwe klanten

Ben je nog niet eerder bij mij geweest en kom je niet via via? Dan krijg je een gratis intake en als jij ook iemand aanbrengt, dan krijg je zelf per aangebrachte klant als extra 1 week gratis begeleiding en de supplementen. Voorwaarde is wel dat de persoon die je aanbrengt, voor 28 februari 2019 start met zijn traject en dat die persoon nog niet eerder bij mij gelijnd heeft.

Bijvoorbeeld: je brengt 3 personen aan bij mij die ieder minimaal een maand met mijn begeleiding willen gaan afslanken. Persoon 1 start in november, persoon 2 en 3 in december. Dat betekent dat jij dus 3 weken gratis begeleiding, een gratis intake en voor 3 weken gratis supplementen krijgt. Als degene die je aanbrengt eerder stopt met het traject, geldt deze actie helaas niet. Dus deze persoon (of personen) moet minimaal een maand een traject volgen, anders verrekenen we de kosten.

 

Hoe het werkt

Als je iemand aanbrengt, kan die persoon zich via de website of telefonisch bij mij aanmelden voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek geeft deze persoon aan via wie hij/zij komt. Jij als aanbrenger, krijgt dan automatisch je voordeel verrekent.

Samen ondersteunen we elkaar op weg naar een gezond 2019! Je staat er niet alleen voor. Ik en jouw familie, vrienden, collega’s of bekenden zijn elkaars stok achter de deur. Hoe geweldig is het als we dit samen zouden kunnen bereiken? Een fantastische afsluiting van het spetterende jubileumjaar van Total Body Balance en gegarandeerd een gezond gewicht voor jezelf en degenen die je aanbrengt.

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!