Dieethulp

Lekker afvallen
  • ✔ Bewezen methode
  • ✔ Ruim receptenaanbod
  • ✔ Continue monitoring

Indien je behoefte hebt aan dieethulp, kun je uitstekend terecht bij Total Body Balance. Vanuit onze vestigingen in Vught en Helmond ondersteunen wij mannen en vrouwen die afvallen of afslanken als doel hebben. Van een eerste voedingsadvies tot stabilisatie zodra je op jouw streefgewicht bent; wij staan je tijdens het volledige traject bij.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Dankzij onze dieethulp verlies jij de nodige kilo’s

Het doel van onze dieethulp is ervoor zorgen dat jij een ander eetpatroon krijgt. Bovendien is het de bedoeling dat je minder gaat eten, en het gemis van bepaalde voedingsstoffen opvangt met voedingssupplementen uit onze webshop. Naast dat wij je voedingspatroon aanpassen, geeft onze dieetcoach je uitgebreid advies hoe jij jouw levensstijl aanpast. Dit met als doel om de nodige kilo’s te verliezen, maar ook om op je gewicht te blijven letten wanneer je jouw streefgewicht hebt aangetikt. Zo blijft jouw nieuwe gewicht dus stabiel, precies zoals jij wil.

Dick Sandbergen van Total Body Balance

Profiteer van onze dienstverlening

Wanneer je interesse hebt in afvallen of afslanken, staan wij je graag bij. Profiteer van professionele ondersteuning en maak gebruik van onze dieethulp. Heb je vragen over de diensten van Total Body Balance? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 500 9000 of e-mailen naar info@totalbodybalance.nl.

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Vestigingen

Helmond

Hortsedijk 35
5708 HA Helmond

Vught

Industrieweg 12
5262 GJ Vught

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!

Call Now Button