Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

   Bekend van TV

   Goedkoop afvallen

   Online begeleiding

Een dieet laten maken door een expert in Vught

Wanneer je een dieet wilt gaan volgen, bied ik je hier graag ondersteuning bij vanuit de vestigingen in Helmond en Vught. Total Body Balance biedt al sinds 2003 hulp bij afvallen via een speciaal programma. Niet alleen pas je jouw voeding aan, je gaat ook minder eten. Door jouw eetpatroon aan te passen, kom je langzaamaan op een gezond gewicht. Dat is toch precies de reden waarom je een dieet wilt volgen met behulp van een expert in regio Vught?

Gezonde goed gevulde voorraadkast

De voordelen van ons dieet uit Vught

Diëten zorgt ervoor dat je de nodige kilo’s kwijtraakt, wat jou diverse voordelen oplevert. Een dieet volgen met behulp van een dieetcoach en dieetschema uit Helmond of Vught, doe je uiteraard omdat je wilt afvallen. Diëten zorgt ervoor dat je de nodige kilo’s kwijtraakt, maar levert ook diverse voordelen op. Wanneer je op gezond gewicht bent, ben je namelijk minder vatbaar voor bepaalde ziektes. Verder word je weerbaarder, energieker en krijg je meer zelfvertrouwen. Genoeg reden dus om een dieet te volgen volgens een afslankprogramma van Total Body Balance, gevestigd in Helmond en Vught. Start nu met het volgen van de afslankmethode met persoonlijke recepten.

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen

Wil jij op een gezonde manier afvallen in regio Helmond? Dan is het altijd verstandig om tips over je dieet aan onze gezondheidscoach te vragen. Tevens krijg je diverse voedingssupplementen uit onze webshop mee die jou helpen om de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo raak jij die overtollige kilo’s op een verantwoorde manier kwijt en gun je jezelf een tweede leven. Maak daarom een afspraak bij ons bedrijf in Helmond of Vught als je een dieet wilt laten samenstellen. Hiervoor neem je contact met ons op via 088 500 9000 of info@totalbodybalance.nl.

Gezonde goed gevulde voorraadkast