Corona kilo's

Nu is het meer dan ooit belangrijk om gezond en fit te zijn. Zeker nu we weten dat overgewicht een extra risicofactor kan zijn als je het Corona virus zou oplopen. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het krijgen en behouden van hun ideale gewricht. Daarom heb ik een speciale actie voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen en gezond wil zijn!

Weg met die Corona kilo’s! 

 

Gratis intake + 2 weken gratis bij een traject van 10 weken! 

Wie voor 1 juni start met een persoonlijk afslanktraject, krijgt een gratis intake en maar liefst 2 weken gratis begeleiding en supplementen. Je valt snel en verantwoord af. Toch blijf je lekker en gezond eten. Mijn succesmethode is geen tijdelijk trucje maar zorgt voor een blijvende verandering in je eetpatroon, waardoor je met gemak je streefgewicht kunt bereiken en behouden.

Deze actie geldt zowel voor nieuwe klanten als voor trouwe klanten die een nieuw traject starten, zolang de maatregelen van het RIVM gelden. 

Makkelijk afvallen met persoonlijke begeleiding van een coach: zo werkt het

Mijn afslankprogramma bestaat uit suikervrij en vetarm eten. Met meer dan 600 lekkere recepten die je in een handomdraai op tafel zet voor het hele gezin. Je hoeft dus niet apart te koken omdat je op dieet bent. Ook krijg je een handige boodschappenlijst, zodat in de supermarkt de gezondere keuze kunt maken.

Je hebt iedere week een controle afspraak met mij. Dit kan op de locaties Helmond of Vught, via de telefoon of online (10 minuten gesprek), waarbij we je voortgang bespreken, je vragen over voeding kunt stellen en ik je praktische tips geef zodat we samen gegarandeerd jouw streefgewicht bereiken! Je ontvangt een persoonlijk voedingsplan, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Omdat het werkt

Ik ben inmiddels meer dan 15 jaar afslankcoach. Je mag erop vertrouwen dat ik zeer goed weet wat ook op de langere termijn werkt. Dit programma werkt keer op keer! Ik heb inmiddels al duizenden mensen met succes geholpen. Ook jij kunt jouw ideale gewicht bereiken. Ik ben jouw stok achter de deur.

Start nu met extra voordeel!

Als je nu aanmeldt, ontvang je extra voordeel: gratis intake en maar liefst 2 weken gratis begeleiding en supplementen bij een traject van minimaal 10 weken. Omdat ik persoonlijke begeleiding geef, is het aantal deelnemers beperkt. Zorg dus dat je tijdig inschrijft om teleurstelling te voorkomen.

Pak nu die kilo’s aan!

Zorg dat je fit blijft, zodat je lichaam optimaal functioneert en je weerstand goed is. Zeker nu is dat meer dan ooit belangrijk. Fit zijn begint met gezond eten.  Het is nu de tijd om je overgewicht met succes aan te pakken!Corona en overgewicht

Er blijkt een verband te zijn tussen overgewicht en ernstig ziek kunnen worden als je Corona hebt. IC-specialist Diederik Gommers meldde al dat 80% van de IC-patienten die beademd wordt, overgewicht heeft.

Het wordt dus hoog tijd dat we met z’n allen gezonder worden. Dat vindt ook de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie. Volgens hen is suiker de boosdoener bij de wereldwijdde toename van obesitas en diabetes. Wij Nederlanders staan in de top drie van landen in de wereld waar de meeste suiker gegeten wordt. Gemiddeld is dat maar liefst 40 kilo per jaar! En iedereen weet: van suiker word je dik!

Suiker is ongezond

Suiker is bijzonder slecht voor je lichaam. Maar daar hoor je tijdens deze Corona crisis niemand over. Het past ook niet bij ons: dat de overheid ons vertelt dat we gezonder zouden moeten gaan leven. Dat is ieders eigen verantwoordelijkheid.
(bron: Trouw, 5 april 2020: Valerie Granberg Met investeren in de preventie zijn ook veel mensenlevens te redden)
Je herkent vast wel dat je, als je in gezelschap zegt dat je aan het lijnen bent of een dieet volgt, mensen meestal verontwaardigt reageren. Zo van: ‘Dat heb jij toch niet nodig’ of ‘Wat eraan zit gaat er toch niet meer af!’. Er wordt lacherig gedaan over mensen die hun gezondheid serieus nemen. Een mentaliteit waar we, wat mij betreft, vanaf moeten.

Overgewicht kan er namelijk voor zorgen dat je een grotere kans hebt op allerlei nare ziekten en kan er zelfs voor zorgen dat je korter leeft. bron: KNMG.nl). Het wordt dus de hoogste tijd dat we ons bewust worden van het feit dat we hier zelf grote invloed op hebben.

En ook al heb je geen overgewicht: zorg je goed voor jezelf? Als je eet, krijgt je lichaam dan ook echt voeding? Voldoende groente (250 gr per dag), fruit (2 stuks per dag), vezels, eiwitten en koolhydraten, genoeg water? Als je overgewicht hebt, is het eigenlijk al te laat. Zie het er maar weer eens blijvend af te krijgen die kilo’s.

Corona maakt ons dik

Nu de sportscholen nog dicht zijn en we ook niet in groepsverband mogen sporten, komen die kilootjes er gemakkelijker aan. (bron:nos.nl) . Ook ‘troost eten’ is een belangrijke oorzaak van die extra kilo’s. Het is een moeilijke tijd, waardoor je makkelijker even iets lekkers pakt zoals chips, koekjes of snoep. In combinatie met minder bewegen betekent dat extra kilo’s op de weegschaal.

Kom dus in beweging en wandel iedere dag een uurtje in de buurt. Hou je wel aan de richtlijnen van de overheid als je naar buiten gaat. Probeer zoveel mogelijk gezond te eten. Dat hoeft geen extra tijd te kosten en je hoeft er ook geen ingewikkelde boodschappen voor te halen. Kijk eens op mijn kookboek en je hebt in een handomdraai zo een gezonde maaltijd op tafel.

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!