Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Snel afvallen?

Er gaan allerlei verhalen over snel afvallen. Dat het ongezond zou zijn en dat langzaam afslanken veel beter is. Ik ben van mening dat snel afvallen kan, mits je dat verantwoord doet gecombineert met nieuwe leef- en eetgewoontes.

Snel afvallen

Vooral het aanleren van nieuwe leef- en eetgewoontes is belangrijk als je af gaat slanken. Dat betekent dat je eet routine regelmatig is, dat je rekening houdt met je portiegrootte en vooral: dat je blijft eten. Alleen eet je andere dingen dan je voorheen deed. Je neemt suikervrije producten en kookt zoveel mogelijk vetarm. Je moet leren eten wanneer je trek hebt en niet omdat je je verveelt. Vooral het bewust zijn van wat je eet en dan gezonde keuzes maken is het belangrijkste proces om gezond af te slanken.

Verantwoord afvallen

Hierdoor zul je veel minder moeite hebben om jezelf te motiveren om af te slanken. Je kickstart je lichaam, waardoor je extra gemotiveerd bent om af te slanken. Het is niet eventjes iets wat je tijdelijk gaat veranderen maar wat je blijvend vol gaat houden. Daarom is je mindset heel belangrijk, die knop moet om. En dat is meteen het geheim: door het op die manier aan te pakken, blijf je straks op je gezonde gewicht.

Het is geen dieet

Ik zeg altijd dat als je bij mij komt, dat je geen dieet krijgt. En dat is het ook niet. Het is een voedingsadvies, gebaseerd op jouw persoonlijke doelen en je BMI. In stapjes werken we naar je streefgewicht toe. Het zal je verrassen hoe makkelijk dat gaat. Doordat je mag blijven eten, doordat je duidelijk weet wat je wel en niet mag en hoeveel en omdat ik vind dat eten ook gewoon lekker moet zijn. Ik ga je niet de hele dag op droge crackers zetten. Dat houdt toch geen mens vol? Normaal eten is het uitgangspunt. Wel suikervrij en vetarm.

 Snel afvallen kan

Je ziet dat veel mensen die op eigen houtje proberen kilo’s kwijt te raken dat vaak op een slechte manier doen. Ze eten niet of heel weinig. Dat breekt je heel snel op kan ik je vertellen. Je bent zo weer terug bij af. En zo blijf je bezig. Ik zou je willen adviseren: val op een gezonde en verantwoordelijke manier af. Doe dit geleidelijk en onder begeleiding van iemand die er verstand van heeft.

Ik help al meer dan 15 jaar mensen bij gezond en verantwoord snel afvallen. Of mijn methode werkt? Ja zeker! Ik ben nog altijd op gewicht, zelf na meer dan 15 jaar! En met mij duizenden mensen die ik geholpen heb.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen