Nu is het meer dan ooit belangrijk om gezond en fit te zijn.
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het krijgen en behouden van hun ideale gewricht. Daarom heb ik een speciale actie voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen en gezond wil zijn!

Blijf gezond actie

 

Gratis intake + 2 weken gratis bij een traject van 10 weken! 

Wie nu start met een persoonlijk afslanktraject, krijgt een gratis intake en maar liefst 2 weken gratis begeleiding en supplementen. Je valt snel en verantwoord af. Toch blijf je lekker en gezond eten. Mijn succesmethode is geen tijdelijk trucje maar zorgt voor een blijvende verandering in je eetpatroon, waardoor je met gemak je streefgewicht kunt bereiken en behouden.

Deze actie geldt zowel voor nieuwe klanten als voor trouwe klanten die een nieuw traject starten! 

Makkelijk afvallen met begeleiding op afstand: zo werkt het

Mijn afslankprogramma bestaat uit suikervrij en vetarm eten. Met meer dan 600 lekkere recepten die je in een handomdraai op tafel zet voor het hele gezin. Je hoeft dus niet apart te koken omdat je op dieet bent. Ook krijg je een handige boodschappenlijst, zodat in de supermarkt de gezondere keuze kunt maken.

Je hebt iedere week een controle afspraak met mij. Dit kan op de locaties Helmond of Vught, via de telefoon, Skype of Facetime (10 minuten gesprek), waarbij we je voortgang bespreken, je vragen over voeding kunt stellen en ik je praktische tips geef zodat we samen gegarandeerd jouw streefgewicht bereiken! Je ontvangt een persoonlijk voedingsplan, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Omdat het werkt

Ik ben inmiddels meer dan 15 jaar afslankcoach. Je kunt erop vertrouwen dat ik zeer goed weet wat ook op de langere termijn werkt. Dit programma werkt keer op keer! Ik heb inmiddels al duizenden mensen met succes geholpen. Ook jij kunt jouw ideale gewicht bereiken. Ik ben jouw stok achter de deur.

Start nu met extra voordeel!

Als je nu aanmeldt, ontvang je extra voordeel: gratis intake en maar liefst 2 weken gratis begeleiding en supplementen bij een traject van minimaal 10 weken. Omdat ik persoonlijke begeleiding geef, is het aantal deelnemers beperkt. Zorg dus dat je tijdig inschrijft om teleurstelling te voorkomen. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020. 

Het is nu de tijd om je overgewicht aan te pakken!

Zorg dat je fit blijft, zodat je lichaam optimaal functioneert. Zeker nu is dat meer dan ooit belangrijk. Fit zijn begint met gezond eten. En het mooie is: momenteel zijn er veel minder verleidingen zoals feestjes, uitstapjes, kerstborrels of zakelijke etentjes! Het is nu de tijd om je overgewicht met succes aan te pakken!Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!