Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

   Bekend van TV

   Goedkoop afvallen

   Online begeleiding

Onze afvalmethode met voedingssupplementen

Total Body Balance uit Helmond heeft een afvalmethode ontwikkeld met behulp van het gebruik van voedingssupplementen. Elk afslanktraject begint met een gratis intakegesprek bij de afslankcoach.  Dit duurt ongeveer een uur. In het gesprek maak je kennismet onze dieetcoach en wordt er aan je uitgelegd wat het programma inhoudt. We bepalen vervolgens een realistisch streefgewicht bepaald waarna je kan beginnen met het programma.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Een bewezen afvalmethode metbehulp van voedingssupplementen

De afvalmethode van Total Body Balance kun je combineren met het slikken van voedingssupplementen. Dit kan zeker verstandig zijn als je bijvoorbeeld vegetarisch eet en daardoor een tekort hebt aan vitamine B12. De kern van onze afvalmethode is dat je gezond blijft en alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Onze coach heeft veel ervaring met het helpen afvallen van mensen. Je zit na het afvallen lekkerder in je vel en je voelt je fijner. Daarnaast is je BMI ook lager waardoor je minder kans hebt op hart- en vaatziektes. Wil je je huidige BMI weten? Maak dan nu gebruik van onze BMI-meter

Neem contact op met ons bedrijf

Wil je meer informatie ontvangen over onze afvalmethode met behulp van voedingssupplementen?  Neem contact met ons op door te bellen naar 088 500 9000 of stuur een e-mail naar  info@totalbodybalance.nl. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een intakegesprek in te plannen met onze afslankcoach.

Gezonde goed gevulde voorraadkast