Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

   Bekend van TV

   Goedkoop afvallen

   Online begeleiding

Onze afvalmethode met voedingssupplementen

Total Body Balance uit Helmond heeft een afvalmethode ontwikkeld die ondersteund wordt door voedingssupplementen. Deze supplementen maken je afslanktraject gemakkelijker en verantwoorder. Elk afslanktraject begint met een gratis intakegesprek bij mij: afslankcoach Dick Sandbergen. Dit duurt ongeveer een uur. In het gesprek maken we kennis met elkaar en leg ik uit wat het programma inhoudt. We bepalen vervolgens samen een realistisch streefgewicht, waarna je meteen kan beginnen met het programma.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

De bewezen succesvolle afvalmethode met behulp van voedingssupplementen

De kern van mijn afvalmethode is dat je gezond blijft en alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit betekent dat je gewoon blijft eten en geen maaltijden overslaat. Ik heb veel ervaring in mijn vakgebied: inmiddels heb ik al tienduizenden afslanktrajecten met succes begeleid. Je zult merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten en je energieker voelt. Daarnaast is je BMI ook lager waardoor je minder kans hebt op hart- en vaatziektes. Wil je je huidige BMI weten? Maak dan nu gebruik van de BMI-meter om te checken of je overgewicht hebt. Bij overgewicht adviseer ik je contact met me op te nemen om te kijken hoe ik je kan helpen met afslanken. 

Neem contact op met Total Body Balance

Wil je meer informatie ontvangen over mijn afvalmethode met behulp van voedingssupplementen?  Neem contact met me op door te bellen naar 088 500 9000 of door een e-mail te sturen naar  info@totalbodybalance.nl. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een intakegesprek in te plannen met mij als jouw afslankcoach.

Gezonde goed gevulde voorraadkast