Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

   Bekend van TV

   Goedkoop afvallen

   Online begeleiding

Een afvalmethode met boodschappenlijst

Bij Total Body Balance laat ik je niet ‘zwemmen’. Je krijgt persoonlijke hulp bij het afslanken en je ontvangt bij de start van jouw traject een handige boodschappenlijst als onderdeel van de afvalmethode. Dit is een overzicht van voedingsmiddelen die je wel kunt eten. De boodschappenlijst en het overzicht helpen je betere en gezondere keuzes te maken in de supermarkt.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Bij onze afvalmethode ga je op pad met een boodschappenlijst

Boodschappen doen met een boodschappenlijst is onderdeel van onze afvalmethode. Zo voorkom je namelijk dat je onnodige producten in huis haalt. Als je van tevoren bedenkt wat je de komende dagen gaat eten, haal je alleen dat wat je nodig hebt in huis en niet meer. Dit zorgt ervoor dat de neiging naar ongezond eten minder wordt, omdat het simpelweg niet in huis is. Als jouw afvalcoach ondersteun ik je met mijn afvalmethode met handige boodschappenlijst. Zo houd jij je beter aan je dieet en bereik je eerder je streefgewicht. Vraag een gratis intakegesprek aan. Samen bekijken we hoe je jouw streefgewicht op een verantwoorde manier kunt bereiken en wat past bij jouw huidige levensstijl.

Vraag nu vrijblijvend een intakegesprek aan

Meld je aan voor een intakegesprek bij coach Dick Sandbergen en ontdek jouw mogelijkheden. In het intakegesprek bespreken we hoe het programma werkt, wat voor jou een realistisch streefgewicht is en hoe je hier naartoe gaat werken. Heb je hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar info@totalbodybalance.nl of bel naar 088 500 9000.

Gezonde goed gevulde voorraadkast