Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

   Bekend van TV

   Goedkoop afvallen

   Online begeleiding

Een afvalmethode met boodschappenlijst

Ontdek onze afvalmethode waarmee je op pad wordt gestuurd met een boodschappenlijst. Door een boodschappenlijst mee te nemen, koop je minder boodschappen die je eigenlijk niet nodig hebt. Vraag nu een gratis intakegesprek aan en bespreek je streefgewicht en de methode om die te bereiken. Als je ervoor kiest ons plan te volgen, dan word je begeleid  door een coach.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Bij onze afvalmethode ga je op pad met een boodschappenlijst

Boodschappen doen met een boodschappenlijst is onderdeel van onze afvalmethode. Zo voorkom je namelijk dat je onnodige producten in huis haalt. Als je van te voren bedenkt wat je de komende dagen gaat eten, haal je alleen dat wat je nodig hebt in huis en niet meer. Dit zorgt ervoor dat de neigging naar ongezond eten minder wordt, omdat het simpelweg niet in huis is. Onze afvalcoach helpt je in de afvalmethode met het maken van een boodschappenlijst. Zo houd jij je beter aan je dieet en bereik je eerder je streefgewicht.

Vraag nu vrijblijvend een intakegesprek aan

Meld je nu aan voor een intakegesprek bij onze coach en ontdek de mogelijkheden. In het intakegesprek bespreken we hoe het programma werkt, wat je mogelijke streefgewicht is en hoe je hier naartoe gaat werken. Heb je hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar info@totalbodybalance.nl of bel naar 088 500 9000

Gezonde goed gevulde voorraadkast