Afvallen na zwangerschap?

Afvallen na je zwangerschap

Na de komst van jullie kleintje heeft je lichaam weer tijd nodig om terug op een gezond gewicht te komen. Afvallen na zwangerschap gaat bij sommige vrouwen maar moeilijk. Als je af wilt vallen na je zwangerschap is het belangrijk dat je dit op een verantwoorde en gezonde manier doet. Als kersverse mama heb je veel energie nodig en jezelf uithongeren is het slechtste dat je kunt doen. Zorg goed voor je eigen lichaam (en geest!).

 

Zorg goed voor jezelf

Het is begrijpelijk dat alles in het teken staat van je kindje. Maar ook jezelf moet je niet vergeten. Ook jij verdient het om lekker in je vel te zitten ondanks je drukke leven als moeder. Afslanken na de zwangerschap kan als je geen borstvoeding meer geeft of vanaf 3 maanden na de bevalling. Met het afslankprogramma van Total Body Balance val je op een gezonde en verantwoorde manier af, omdat het heel geleidelijk gaat. Daardoor is het makkelijk vol te houden en zie je ook echt blijvend resultaat!

 

Mijn speciale afslankprogramma voor afslanken na je zwangerschap

Om af te slanken na je zwangerschap volg je bij mij een programma wat helemaal op jou is afgestemd. We kijken samen wat je BMI is, zodat we jouw streefgewicht kunnen bepalen. Ik maak een voedingsplan op maat voor je, aangevuld met de juiste voedingssupplementen. Mijn  methode is gebaseerd op suikervrij en vetarm eten. In het begin is dat misschien even wennen maar het is zo ontzettend goed voor je lijf dat je al snel niks anders meer wil dan je lichaam voeden met echt eten. Het is ook geen dieet wat je bij mij volgt. Het is een aanpassing van je levensstijl waardoor je blijvend resultaat krijgt.

Je komt iedere week bij mij op controle of we doen dat telefonisch, net wat jij graag wilt. Mijn programma kun je al volgen voor minder dan 5 euro per dag! En je gezin kan gewoon mee blijven eten. Ik heb geweldig lekkere recepten voor je, waarvoor je geen ingewikkelde boodschappen hoeft te doen.

 

Afslanken na je zwangerschap programma aanmelden

Wil jij je aanmelden voor een gratis intakegesprek waarin ik je vrijblijvend advies geef?
Vul dan het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Gratis intake voor vrouwen die af willen afvallen na de zwangerschap

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!