Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Een afslankmethode met recepten

In onze afslankmethode werk je met gezonde recepten die ook nog eens erg lekker zijn. Met deze recepten val je makkelijk af, terwijl je van heerlijke maaltijden kunt genieten. Zo houd je je dieet gemakkelijk vol. Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek bij Total Body Balance in Helmond of Vught.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Onze afslankmethode wordt gecombineerd met lekkere en gezonde recepten

In onze afslankmethode word je op pad gestuurd met een boodschappenlijst voor je recepten. Hierdoor koop je niet te veel in en is de neiging naar te veel eten minder. Deze gezonde recepten vind je in ons kookboek, maar worden ook aangeleverd door onze online afvalcoach. De recepten zijn gemakkelijk te maken met normale ingrediënten. Dit maakt de drempel naar gezond eten zo laag mogelijk. Ontdek nu de lekkerste recepten uit ons kookboek

Ontdek alle recepten

In onze afslankmethode werken we veel met gezonde recepten. Ontdek nu al onze heerlijke recepten in ons kookboek. Bestel het boek direct en begin met het maken van gezonde en lekkere recepten. Heb je hier vragen over? Neem dan telefonisch contact op met Total Body Balance uit Helmond door te bellen naar 088 500 9000. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@totalbodybalance.nl.

Gezonde goed gevulde voorraadkast