Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Hulp bij afslanken in Vught

Voor hulp bij afslanken kun je uitstekend terecht bij Total Body Balance, gevestigd in Helmond en Vught. Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die willen afvallen. Wanneer je ons inschakelt, helpen wij je op een gezond gewicht te komen. Zo kom jij lekker in je vel te zitten én is de kans aannemelijk dat je veel ouder wordt! Het loont dus zeker om een afslankschema samen te laten stellen door onze experts uit Vught.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Wij helpen je op de juiste wijze afslanken vanuit onze vestiging in Vught

Ieder pondje gaat door het mondje. Het is een veelgehoorde uitspraak, maar het is wel de waarheid. Daarom helpen wij jou om gezonder te eten, maar ook minder. Als onderdeel van het afslankschema dat onze specialisten uit Vught voor je samenstellen, wordt jouw voedingspatroon aangepast. Je krijgt een speciaal dieet dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. Hierbij horen ook verschillende supplementen die ervoor zorgen dat je de benodigde bouwstoffen binnenkrijgt.

Keuze uit diverse pakketten

Als je wilt afslanken via Total Body Balance, gevestigd in Helmond en Vught, bieden wij diverse pakketten aan. Je hebt de keuze tussen de volgende afslankprogramma’s:

  • Total Body Solution
  • Premium Body Solution
  • Compact Body Solution

Neem contact met ons op

Wil jij afslanken met behulp van een afslankschema van een gezondheidscoach uit Vught? Wij helpen je graag op het juiste gewicht te brengen, zodat jij je fitter voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Een afslankschema, samengesteld door onze experts uit Vught, biedt uitkomst. Heb je vragen over dit schema of over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 088 500 9000 of info@wordpress-802619-2766223.cloudwaysapps.com.

Gezonde goed gevulde voorraadkast