Afslanken in de overgang

Afslanken in de overgang

Alsof het allemaal nog niet vervelend genoeg is krijgen veel vrouwen in de overgang ook te maken met gewichtstoename . De overgang is een periode van veel veranderingen, zowel in je lichaam als ook geestelijk. Die extra kilo’s kunnen ervoor zorgen dat je daardoor niet lekker in je vel zit.

Aankomen in de overgang

Je komt door alle verschuivingen in je hormoonbalans aan en met name doordat je oestrogeen aanmaak daalt. Het merendeel van de vrouwen in de overgang komt aan, je bent dus echt niet de enige. Dat betekent dat je extra op je eten moet letten en uiteraard ook voldoende beweging moet krijgen om te zorgen dat je niet teveel in gewicht aankomt. Wandelen kan daarbij heel goed zijn, probeer een paar keer per week 45 minuten te wandelen. Als je dat doet, merk je echt verschil als je ook je voeding aanpast. Je hebt meer energie, bent positiever en zit lekkerder in je vel.

Afvallen en de overgang

Afvallen in de overgang kan, mits je dit op een verstandige manier doet. Stoppen met eten is uit den boze. Sla geen maaltijden over. Ook kan je energieniveau behoorlijk dalen, dus niet eten is zeker geen optie omdat je dan helemaal geen fut meer hebt. Afslanken gebeurt bij mij altijd op een verantwoorde en gezonde manier. Dat gaat geleidelijk, waardoor je het makkelijk vol kunt houden en we een blijvend resultaat boeken. Je hebt er niks aan als die kilo’s er volgend jaar weer aan zitten!

Afslankprogramma voor vrouwen in de overgang

Ik heb heel wat ervaring als afslankcoach, al sinds 2003, dus ik weet inmiddels wel (ook uit eigen ervaring, 25 kilo afgevallen) wat ervoor zorgt dat je gewicht kunt verliezen. Dat is geen tijdelijk trucje, het zijn geen shakes en zakjes, het is gewoon leren om weer te eten. Gezonde keuzes te maken die het lichaam echt voeden en ondersteunen.

Mijn speciale afslankprogramma voor vrouwen in de overgang helpt jou weer lekker in je vel te zitten ondanks de overgang!

Ik wil je graag een gratis adviesgesprek aanbieden waarin we je BMI meten, je een gezondheidscheck geven en kijken wat je ideale gewicht is. Ik maak een afslankplan op maat voor je, zodat je op een verantwoorde manier af kunt slanken. De wekelijkse controles zijn de stok achter de deur. Mijn methode is gebaseerd op suikervrij en vetarm eten en is bewezen succesvol met blijvend resultaat. De voedingssupplementen die je krijgt, ondersteunen je lichaam optimaal bij het afslanken.

Aanmelden voor een gratis adviesgesprek kan hieronder.
Ik hoop je snel te zien en neem zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis intake voor vrouwen in de overgang die af willen slanken

 

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!